AKCE ZÁŘÍ 2016 - CHATA

Ahoj. Sejdeme se v pátek 23.9. na autobusové zastávce Příbram, sídl.nám.17.listopadu MHD. Autobus nám jede v 15:04. Autobusem pojedeme do Rožmitálu, odkud nás čeká "procházka" až na chatu u Leletic (GPS: 49.5323403N, 13.8448189E). Vezměte si dobré boty! Na chatu dorazíme cca kolem 20h. Věci (velký bágl se spacákem a další výbavou) poveze auto, takže na "procházku" si vezměte jen malý batůžek se sváčou a pitím!. Dále si každý vezme nějakou korunu na autobus a případné občerstvení (po cestě by měla být otevřená "vesnická restaurace" :-D ). V sobotu nás čeká poměrně akční den, který strávíme na chatě a poblíž ní. Více info doplním, nebo zde: tel. 604236438. Prosím DEJTE VĚDĚT DO STŘEDY 21.9. kdo jede. Dík.


JÍDLO:

Každý si vezme svačinu na páteční "pochod" (jídlo + pití). Půjde se 12-13 km, tedy na chatu dorazíme mezi 19-20 hodinou. V pátek večer opečeme buřty ( každý si buřta přiveze, chleba tam bude ;-) )V sobotu se - až na oběd - každý živí sám ;-) K obědu budeme společnými silami vařit "buřtguláš" (na ten budou suroviny nakoupeny). Tedy každý si vezme něco k snídaní, svačině a případně dřívější večeři.


DOPRAVA:

V pátek na pochod si budeme brát jen malý batoh se svačinou. Větší tašku (krosna, kufr, atd) přinesete k autobusu, kde ji naložíme do auta a Vendy jí odveze na místo. Je nutné, aby každý měl s sebou: SPACÁK (jestli nemáte, napište, zařídíme), BUŘTA (kolik sníte), NÁHRADNÍ OBLEČENÍ A BOTY, (kdybychom promokli),  BIBLI a dobrou náladu. Kdo se na mě nebude smát nejede ;-) (vtip :-P ).

RODIČE, pro mládežníky je třeba zařídit odvoz. My budeme mít nazpátek volná pouze 2 místa v autě. Akce bude končit v sobotu večer v 18 hodin. Tedy prosím, aby rodiče "dobrovolníci" přijeli nejdéle na 18:00 ;-) Odhaduji, že dvě auta budou stačit. Přesné místo pobytu viz GPS výše.

V.